Diamond Blue

Diamond Blue is al meer dan 20 jaar een vaste waarde in de diamantwijk in Antwerpen, vlakbij de diamantbeurs. Net zoals in onze tweede winkel Oriane, kan u in Diamond Blue rekenen op een top dienstverlening in een eerlijk en persoonlijk kader. We helpen u graag verder met uw zoektocht naar fijne juwelen of diamanten.

Op zoek naar een juweel of liever zelf ontwerpen?

Samen met onze klanten gaan we op zoek naar wat hun voorkeur geniet. We geven tips en advies waar nodig, zodat elke klant uiteindelijk met het volste vertrouwen de perfecte aankoop kan doen. In ons uitgebreide assortiment kan elke klant passen en rondkijken om zeker een weloverwogen en geïnformeerde beslissing te nemen.

Wie op zoek is naar een bepaald juweel of een specifieke diamant, kan het hier zeker vinden. Meer nog, we kunnen zelfs samen met u het juweel van uw wensen ontwerpen. We richten ons op een professionele en persoonlijke aanpak doorheen het hele proces. Elke stap die u onderneemt in de zoektocht naar een juweel of diamant kan u met plezier beleven.

Expertise delen over diamant

Geen twee diamanten zijn hetzelfde. Elke diamand krijgt vorm onder invloed van veel verschillende factoren. Er zijn verschillende aspecten aan een diamant die uitermate interessant zijn. Ook wie meer te weten wil komen over diamant, kan zeker bij ons terecht. We delen graag onze kennis en nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Ook bezoekers van buiten de EU kunnen hun hart ophalen in onze winkels, want wij bieden tax free shopping aan.