Over Ons

Wij zijn een familiezaak met meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop van juwelen en diamanten. Samen bieden wij u een eerlijke en correcte service voor uw aankopen. Wij zijn gespecialiseerd in de handel van fijne juwelen met diamanten bestaande uit 18 karaat goud. Wij zijn bovendien ook gespecialiseerd in diamanten en hebben een brede selectie van gecertificeerde diamanten. U kan rekenen op de kennis van een gecertificeerde expert ter plaatse. Bij ons vindt u gegarandeerd een juweel dat aan al uw wensen voldoet en past binnen uw budget.

We make your dream come true.

Wij bieden ook een garantie aan voor onze juwelen en herstel en of onderhoud na aankoop. Voel u vrij om u gratis bij ons te laten begeleiden of om welke vragen dan ook te stellen over juwelen en diamanten. We helpen u met plezier verder.

Ook kunnen we met trots melden dat wij het Antwerp Most Brilliant label krijgen van de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre. Na jaren van hard werk en eerlijkheid om de beste service en juwelen te garanderen en onze klanten centraal zetten, beschouwen wij die Antwerp Most Brilliant label als een beloning voor onze prestaties. Lees er hier meer over.

Onze winkel is dagelijks open van maandag tot vrijdag van 10:30 – 18:30 en voor uw gemak zijn wij ook open op zon- en feestdagen van 11:00 – 19:00.

Diamond Blue