Diamant voor elk budget

U bent hier

Een diamant voor elk budget

Antwerpen en diamanten zijn even onafscheidelijk als Suske en Wiske. Voortaan kan je zelfs diamanten spotten in het historisch centrum. Op de Suikerrui – op een steenworp van het gloednieuwe diamantmuseum – opende in maart diamant- en juwelierszaak Oriane.

 

30 jaar ervaring

Dat Oriane een familiezaak is, daar kan je niet rond: zaakvoerder Tomer ‘Tom’ Reuveni en zijn vrouw runnen de winkel, de zaak zelf draagt de naam van hun dochter. Voor de familie Reuveni – die al meer dan 30 jaar in het vak zit - is dit de derde winkel in Antwerpen, maar de eerste buiten de diamantwijk.

Net als de andere winkels is Oriane de trotse bezitter van Antwerp’s Most Briljant, het kwaliteitslabel van de Stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre. Dat wil zeggen dat de zaak voldoet aan strenge kwaliteitsnormen rond duurzaamheid, veiligheid en service. Met andere woorden: bij Oriane koop je met een gerust gevoel.

Iedereen welkom.

Of je nu op zoek bent naar je eerste verlovingsring, een briljant jubileum wilt vieren of een souvenir van je bezoek aan de Metropool zoekt, bij Oriane kan je altijd terecht.

Ongeacht je budget kan je op een uitstekende service rekenen. Zowel toeristen, buurtbewoners als professionele diamantzoekers worden in de watten gelegd. Kom eens langs en ontdek samen met het behulpzame mensen van Oriane hét perfecte juweel en dé perfecte steen.

Naast klassieke modellen ontwerpt Oriane zelf unieke juwelen voor de eigen collectie, of custum-made op maat van de klant. Bovendien geniet je altijd van een levenslange garantie voor herstel en schoonmaak

Tot slot kan je bij Oriane ook terecht met je eigen goud en juwelen om gratis de waarde te laten schatten en eventueel in te ruilen tegen een nieuw juweel of te verkopen. Meer informatie kan je terugvinden op www.tomjewelry.be

article nieuwslijn Oriane