Fijne juwelen

U bent hier

Wij zijn, naast in diamanten, ook gespecialiseerd in fijne juwelen. U kan bij ons terecht voor fijne juwelen van 18 karaat goud met diamanten of edelstenen, ringen, oorbellen, armbanden, kettingen, hangers en veel meer juwelen. Dit kan ook in verschillende kleuren zoals wit, geel of rosé goud.

Breed assortiment aan juwelen

We hebben juwelen in klassieke stijl, maar ook moderne juwelen zijn te vinden in ons assortiment. Onze collectie bevat juwelen met veel of weinig fantasie-elementen, in verschillende stijlen en maten.

Ons assortiment is altijd up-to-date en wordt bijgevuld indien er stukken worden verkocht. U vindt er juwelen voor elke smaak en stijl, in verschillende kleuren en aangepast aan alle wensen.

Diamant in juweel

Indien u graag een diamant wil in uw juweel, kan u deze apart kiezen en zetten wij de diamant van uw keuze in het juweel zodat het resultaat volledig naar uw wensen is.

Zelf ontwerpen

Ook wie zelf creatief is, of op zoek is naar een uniek stuk helpen we met plezier verder. U kan bij ons langskomen met uw ontwerp en we werken het samen verder uit. Op die manier ontwerpen we samen uw juweel en zorgen we voor de perfecte uitwerking ervan.

Vragen? Contacteer ons!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.