Diamanten

U bent hier

Als lid van Antwerp's Most Brilliant kan u bij ons rekenen op een uitgebreide expertise en een aanbod waar u zeker iets zal vinden dat aan al uw wensen voldoet. We staan u graag bij in uw zoektocht!

Uitgebreide selectie diamanten met certificaten

Wij hebben een grote selectie van diamanten met een certificaat van de 3 officieel erkende laboratoria (GIA, HRD en IGI). Diamanten met een certificaat van 0,30 tot 2,50 karaat in alle verschillende kleuren en helderheid zijn altijd bij ons op voorraad en kunnen gemakkelijk en snel geplaatst worden op een juweel naar keuze.

Indien u op zoek bent naar diamanten groter dan 2,50 ct of speciale kleuren, geef ons dan op voorhand een seintje. Dan leggen we deze met plezier voor u klaar.

Advies van experts

Door onze in-house expertise kan elk van onze klanten rekenen op een uitgebreide uitleg en veel informatie omtrent het aankopen van een diamant. We geven met plezier uitleg bij al uw vragen en alle diamanten in onze winkel. Op die manier verzekeren we een professionele service en kan u in de toekomst makkelijker zelf evalueren.

Voor meer informatie over onze selectie diamanten, contacteer ons gerust.

Vragen? Contacteer ons!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.